fredag 25. mai 2012

Optimal maling sitter godt!

Vi bruker vannbasert Optimal maling og er svært fornøyd med den, både med farge og hvordan den er å jobbe med! At den atpåtil har miljømerket Svanen, gjør det hele enda bedre!

Vi har ei katte som er veldig, veldig, veldig glad i folk og selskap og når Lukaz starta med de første strøka med maling i slutten av april strøk sjølvsagt katta seg inntil veggen som ho brukte når det var folk i nærheten... Resultatet var en katt som hadde øra fulle av maling. Vi fikk av endel, men noe sitter fortsatt godt fast snart en måned etter at han var bortpå det!

Etter runden i malinga blir kattepusen stengt inne på stabburet hver gang det enten skal males i kattehøyde, brukes flislim til skifer eller fuges. Best å holde han unna, for han vet ikke sitt eget beste...

Malingsrester på øret til venstre... :)

Sånn ser han ut når han strekker seg fram for å komme nærmest mulig ho som prøvde å ta bilde... En trivelig og sosial pus å ha på gården, definitivt!


Siste nytt om pusen: Da vi kom tilbake fra Havrevollen på søndag kveld var malinga vekk, for da hadde katta vært i slosskamp... Øra var røde og oppskrapa, men nå ligner han på seg sjøl igjen.

Ingen kommentarer: