fredag 3. mai 2013

Klar for (pri)MER

Sjøl om mai er en måned med mange rød-dager skal vi nok få til ganske mye på kjøkkenet likevel. I alle fall siden vi har flinke håndverkere som kommer når dert er deres tur i rekka. 

Snorre har panelert ferdig kassa over kjøkkenøya.
 Siden sist har vi fått panel på nesten alle veggene på kjøkkenet. Paneleringa stoppa plutselig opp, da det viste seg at Byggmakker hadde glemt å sende med 2/3 av panelen til kjøkkenet og gangen og all panelene til do... Men på torsdag kom den gjenglemte pakka, og alt kan gå helt som planlagt igjen. Ikke for det, snekker Snorre er ikke den som setter seg ned å venter på manglende materialer. Da går han bare på noe annet med liv og lyst.

Panel på veggene.


Det er også fiksa hull til pipa, der skal det snart mures med leca. 

Flott overgang mellom panel og tømmervegg. Alle maleres skrekk?

Det er også lagt plater på gulvet som snart skal primes (primer sperrer fukt). Så overhelga så er planen at gulvet skal primes, varmerøra skal legges og det skal støpes undergulv før flislegging. Flislegginga blir noe av det siste vi gjør, flisene holder seg penest sånn.

Klart for primer.

Doen er også i forsiktig utvikling. Her har den fått sitt første lille omriss.

Et omriss av rommet til do (lisj-kontoret).
Ellers har vi fått linoljemaling fra Molo, og på mandag kommer maleren. Da begynner det fort å ta enda mer form (og farge)! I helga skal vi testblande farger for å komme nærmest mulig de fargene vi har funnet på dørene. Vi lærer stadig nye ting om både teknikker og håndverk. Det liker vi godt begge to.

God helg til alle dere som er innom og følger med! 

Ingen kommentarer: