mandag 8. april 2013

Fortsatt i det destruktive hjørnet

Det er like spennende å komme hjem fra jobb hver eneste dag nå, for det skjer store forandringer fra dag til dag. Før helga trudde vi at gulva skulle få bli og at det skulle freses ut spor til gulvvarmen i de gamle gulva. Etter at snekkeren fikk tatt en litt grundigere titt viste deg seg at gulva ikke var så rette som først antatt, så da ryker gulva også.

Ny og åpnere gang
Vindfanget fikk det tøft i dag, og nå er det historie. Det er rart hvordan en vegg fra eller til åpner opp eller lukker av!

Gulvet i kjøkkenet er nå en balanseøvelse.
Da gulvet ble revet opp viste det seg at et par av gulvbjelkene i kjøkkenet var kutta litt i for å legge opp røra til de gamle radiatorene. Disse var nok kappa litt for mye i, og må forsterkes. Så det var nok ikke så dumt å fjerne hele gulvet like vel...


Veggløst mellom kjøkken og gang, enn så lenge.
Hele veggen mellom det gamle kjøkkenet og vaskerommet er fjerna, men den skal bygges opp igjen. Det satt jo ei skyvedør i den veggen, så da var enklest å fjerne den, og siden bygge den opp igjen, med ei ny skyvedør.

Gangen sett fra den gamle spisestua.

Garderobekroken ribba for alt.


Her håper vi å ønske mange velkommen inn om noen måneder!

1 kommentar:

Trallala sa...

Hjelpes for en jobb! Gleder meg til å se det ferdige resultatet, må være utrolig morsomt! Skulle så veldig gjerne bytta ut kjøkkenet jeg og, men finansene begrenser noe dessverre....