søndag 16. desember 2012

38 av 38 (!): Fånettvatnet

Så var det tid for den siste kjentmannsmerketuren, vi var egentlig ganske vemodige når vi satt i bilen, for vi har hatt så mange flotte turer i løpet av dette året! Men det trenger jo ikke bli slutt på tur, sjøl om årets turmål er nådd da! ;)

Dagens mål var Fånettvatnet, nytt kjentmannsmerke i 2012. Fånettvatnet er så nytt at det ikke har kommet med på kjentmannsmerkeoversikten på Verdalsbilder enda... Kjentmannsmerket ligger ved Fånettvatnet 5 km oppover fra skistadion i Marka, Leksdal. 

Klar for siste tur!

Vi hadde i det lengste håpa at det skulle bli skiføre, men det var ikke akkurat skiføre på vei oppover. Krysser fingra for at det kommer snø så vi kan gå på ski i romjula. Da blir det garantert en tur til Fånettvatnet, for Leksdalingene er flinke til å lage gode spor og løyper! Følger dere med på Leksdal IL sine sider på skisporet.no  så kan du følge med på hvordan skiføret utvikler seg. 

Dårlig med snø... 

Fånettvatnet i sikte!

Fint lys over Fånettvatnet

Siste klipp må kommenteres i boka også! 

Stor stemning i klippebua!

Obligatorisk

Leksdalingene er byggeglade! De hadde bygd ei fin bu for klippetanga og boka si ved hytta. Den var helt super, for det er stort sett surt ved Fånettvatnet. Vinden får godt tak. 

Fin lita bu!

Skihytta til Leksdal IL skal bygges på og det var et stort og aktivt dugnadslag i gang når vi var oppom. Detta ser ut til å bli bra!

Det bygges på.


Elin strøk til eksamen...
Vi skulle egentlig grille pølser og kose oss, men etter å ha samla mye fin ved og gjort oss klare viste det seg at fyrstikkene var blitt igjen på kjøkkenbenken. Så da var det bare å finne fram teen og sileppa, og rusle hjemover der stekepanna venta...

Solnedgang over Hermanssnasa. 
Dette har vært et skikkelig flott år, med mange flotte turer! Sånne turmålsetninger har vi virkelig likt, og vi setter nye mål for 2013! Da skal vi besøke alle DNT-hyttene i Nord-Trøndelag, 14 i slaget, pluss at vi skal ta alle turorienteringspostene i Verdal i sommer. Så det ser ut til at det kan bli noen turer i 2013 også!

Ingen kommentarer: