søndag 5. februar 2012

Du skjønner det er kaldt...

... når det snør inn i gangen!

Se ned og til høyre for døra...
Vi har vindfang, og takk for det! Vindfanget brukes i kalde perioder brukes som et lite kjølerom (siden du må igjennom 6 dører og ned ei trapp for å komme til det ordentlige kjølerommet), men med -14 grader og vind fra vest hade det blitt til fryserom. Fruktsalaten jeg satt inn i går kveld hadde fryst i løpet av natta. Brrr! Når det snør finsnø fra vest siger snøen inn, jeg trenger ikke å skuffe snø nei, men det sier vel litt om døras tilstand... :)



Huset vårt ser fint ut fra fra yttersida, men jeg er veldig glad vi starter med helrenovering 1. mars. Da blir det nye vinduer, dører, etterisolering og ny kledning. At vinduer og dører ikke holder lengre viser seg på kjøkkenet om dagen, radiatorene står på for fullt og det er 13 til 14 grader der... Godt både ullugla og hennes make er vant med gamle hus og kan å kle seg med ull!


Det er kjedeligst når man har folk på besøk, men siden vi satt inn peisinnsatsen på salen har vi heldigvis et trivelig og varmt rom der. Den investering har vi ikke angra ett sekund på!

Ingen kommentarer: