lørdag 13. juli 2013

Snart (veldig snart!) innflytting!

Her har sommeren tatt oss! Det er ikke så gøy å oppdatere blogg når det frister mer (eventuelt er helt nødvendig!) å holde på utendørs. Vi er ferdige med førsteslåtten og er i god rute mot bryllup om tre uker.

Kjøkkenet ble matlagingsinnvia i går, da bakte jeg brød der, og er meget godt fornøyd med resultatet. I dag blir nok kårkjøkkenet avbefolka og nykjøkkenet avduka. Det er fortsatt mye tildekkingspapp og filt som ligger rundt omkring.

En liten kavalkade over siste månedes høydepunkt på kjøkkenfronten (det skal sies at siste måned har i stor grad bestått av å vente på de siste detaljene, delene og håndverkerne. Ferietida har begynt...).

Innsetting av dør mot spisestua. 

Tømmerveggen inn mot spisestua ble pusset med eksentersliper, med støvsugeravsug. Helt genialt! Veggen vil forbli ubehandla.

Pussing av tømmervegg. 

konsentrasjon.no

Fin vegg! 

Detaljer er det mange av på slutten. Gamle beslag må pusses. Ikke vanskelig å se at det var nødvendig. De to til høyre ble aldri helt fine, men sånt må man regne med på hundre år gamle beslag, som har vært med på så mangt!


Kjøkkenkomfyren har kommet på plass, og ble riktig så flott! Og den kommer til å bli praktisk for å sette fra seg varme gryter etc som vi jobber med på kokeplatene tvers over.

Tilbake innomhus!

Øya har kommet på plass, og vi storgleder oss over stor benkeplass!

I hjørnet skal kjøkkenbordet inn.
Kontoravdelingen
 Innflyttinga starta så smått fredag 12. juli, og den første brøddeigen ble satt i nytt kjøkken.



Gangen

Døra til do.
 Doen er ikke helt ferdig, vi venter fortsatt på vasken som ikke har blitt levert som avtalt. Men enn så lenge klarer vi oss med de toaletta vi har. Håper det er på plass før 3. august!

Inngangsdøra kommer mer til sin rett nå.

Den første brøddeig. 
Nå mangler vi bare litt lamper hist og pist, og vasken på do. Begge deler har forsinka levering, så vi flytter inn og tar det etterhvert. I løpet av helga har vi forhåpentligvis flytta fra kåret og tilbake til der vi trives best!

2 kommentarer:

Kathrine sa...

Lekkert kjøkken, fargen er skremmende lik vår :-D

Monstermønster sa...

Jeg legger igjen kommentar for å tipse om at du er vinneren av Vintagestrikk i monstermønsterbloggen! Send en mail til meretemonster krøllalfa gmail.com med adressen din, så kommer det bok i posten.